Şcoala de Şoferi <<< TRAFIC AUTO CRISTI >>> dorește să invite pe toata lumea care are intenția să obţină permisul de conducere pentru categoriile B, C, CE, D să se inscrie cu încredere în vederea începerii cursurilor de pregătire.

 

            Căutăm să lucrăm cu instructori care au o bogată pregatire şi experienţă profesională în ce priveşte instruirea cursanţilor precum şi calitatea serviciilor oferite de aceştia.

           

            Ne dorim ca toţi cursanţii pregătiti în acest cadru sa aibe parte de cele mai bune condiţii pentru a putea asimila şi învaţa tot ce este necesar pentru a se putea descurca singuri in trafic.

           

            Interesul şcolii este acela de-a oferi calitate la un preţ pentru toate buzunarele, care poate fi achitat in rate direct prin şcoală pe întreaga perioadă a cursului sau mai departe prin rate bancare pe o perioadă care poate ajunge până la un an, astfel încât orice cursant să-şi permită şi să termine totul în bune condiţii precum şi să fie mulţumit de rezultate.

           

            Întreaga programă şcolară se desfăşoară conform regulilor în vigoare iar orice nelămurire sau nemulţumire dorim să ne fie adusă la cunoştinţă de către toate persoanele înscrise la şcoală fără nici o reţinere. Ţineţi cont că platiţi o sumă de bani  contra prestării unor servicii şi este normal să discutăm orice problemă consideraţi că se iveşte pentru a o putea rezolva din timp încât să ramâneţi cu o părere bună despre serviciile pe care le oferă şcoala. Pierderea unui cursant pe motiv de nemulţumire înseamnă încă 10 viitori cursanţi pierduţi deci, nu uitaţi că dumneavoastră reprezentaţi oglinda şcolii şi tot dumneavoastră reprezentaţi cartea de vizită a şcolii către alţi viitori/ potenţiali cursanţi.

 

 

                                                         

 

 

Vă mulţumim,

Cristian Alexandrescu,

ŞCOALA DE ŞOFERI

TRAFIC AUTO CRISTI