Şcoala de Şoferi <<< TRAFIC AUTO CRISTI >>> dorește să invite pe toata lumea care are intenția să obţină permisul de conducere pentru categoria B să se inscrie cu încredere în vederea începerii cursurilor de pregătire.

            Căutăm să lucrăm cu instructori care au o bogată pregatire şi experienţă profesională în ce priveşte instruirea cursanţilor precum şi calitatea serviciilor oferite de aceştia.

           

            Ne dorim ca toţi cursanţii pregătiti în acest cadru sa aibe parte de cele mai bune condiţii pentru a putea asimila şi învaţa tot ce este necesar pentru a se putea descurca singuri in trafic.

           

            Interesul şcolii este acela de-a oferi calitate la un preţ pentru toate buzunarele, care poate fi achitat in rate direct prin şcoală pe întreaga perioadă a cursului, astfel încât orice cursant să-şi permită şi să termine totul în bune condiţii precum şi să fie mulţumit de rezultate.

           

            Întreaga programă şcolară se desfăşoară conform regulilor în vigoare iar orice nelămurire sau nemulţumire dorim să ne fie adusă la cunoştinţă de către toate persoanele înscrise la şcoală fără nici o reţinere.

                                                         

Vă mulţumim,

ŞCOALA DE ŞOFERI

TRAFIC AUTO CRISTI